Admin

Биоцитрин

In Газове, Гастрит, Диария при възратните, Запек при възрастни, Излекувай се без лекарства, Паразити, Язва on October 20, 2008 at 2:41 pm

Подуване на стомаха / Газове

Приложение на Биоцитрин: Помощта, която може да окаже екстрактът от грейпфрут за премахването на този неприятен проблем е голяма. Редовното приемане 3 пъти на ден на 10 капки Биоцитрин, разтворен в чаша вода, или 2 пъти по 1 капсула Биоцитрин, преди или след хранене, в продължение на 1 месец, ще даде възможност да се премахнат натрупаните в червата вредни бактерии. Възстановяването на баланса между ‘добрите’ и ‘лошите’ бактерии много бързо ще доведе до облекчаване. Приемането на хранителни ензими едновременно с Биоцитрин ще ускори процеса на оздравяване.

Запек

Приложение на Биоцитрин: Може да се направи клизма с 10 капки Биоцитрин на 1 литър леко затоплена вода. Екстрактът е изключително ефикасен, ако има натрупани отрови в дебелото черво. Не бива да се пралага, в случай че има анално кървене.
Вътрешното приемане на Биоцитрин 3 пъти по 10 капки, разтворени във вода или сок или 2 пъти по 1 капсула, за около две седмици, ще подпомогне очистването на организма от някои вредни бактерии и ще създаде предпоставки за възстановяване на бактериалния баланс.

Диария

Приложение на Биоцитрин: Екстрактът от грейпфрут помага да се контролира този често срещан стомашен проблем. Необходимо е да се приемат 15-20 капки Биоцитрин, разтворени в 150 мл вода или сок на всеки шест часа или по 1 капсула, като максималното количество екстракт за деня е 60 капки или 4 капсули Биоцитрин. Продължителността на прилагането е две седмици. Желателно е да се приемат и пробиотици, с цел да се възстанови положителния бактериален баланс, нарушен от обезводняването.

Гастрит, стомашни язви и язви на дванадесетопрътника
Приложение на Биоцитрин: Редовната употреба на Биоцитрин облекчава болката, предизвикана от артрита, което ще доведе до намалена употреба на лекарства за артрит, като едновремено с това ще премахне и инфекцията, причинена от Хеликобактер Пилори.
15 – 20 капки Биоцитрин, разтворени в 150 мл вода / сок или 1 капсула, се приемат половин час преди хранене, 3 пъти на ден, до изчезване на оплакванията. Ако стомахът е чувствителен, много е важно да се започне с малки дози и постепенно да се увеличават да достигане на препоръчаните количества. В този случай може да се приема по време на хранене или половин час след това
Забележка: Язвите на стомаха и дванадесетопръстника са много чуствителни към киселинни дразнители. Затова, ако раздразненото състояние на стомаха продължи след седмия ден от приемането на Биоцитрин е по-добре да се спре приложението на екстракта и да се проведе консултация с лекар.

Паразити
Приложение на Биоцитрин: 3 пъти на ден по 15 – 20 капки Биоцитрин, разтворени в 150 мл вода, чай или сок или 3 приема по 1 капсула Биоцитрин 250 мг. Продължителността на приема зависи от състоянието, но се препоръчва да бъде поне 3 месеца. Желателно е да се проведе консултация със специалист.

Гардиа Ламблиа
Приложение на Биоцитрин: 15-20 капки Биоцитрин 3 пъти дневно, разтворени в 150 мл вода, сок или чай или 3 пъти по 1 капсула Биоцитрин 250 мг.

биоцитрин.ком

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: